La Comissió Executiva de VersEquo, reunida ahir amb caràcter ordinari a València, va decidir ratificar-se en la necessitat que Compromís busque una candidatura àmplia de confluència amb forces que li són afins de cara a les Eleccions Generals del mes de desembre.

L’Executiva va considerar que una candidatura de confluència de forces d’esquerres al País Valencià és la millor garantia de connexió amb la ciutadania i, per tant, per obtindre el millor resultat possible. Esta proposta de confluència ja va ser acordada en les dos darreres Executives del partit, així com en la Mesa de País de l’organització reunida el passat 25 de juliol, a falta de que siga debatuda i votada finalment entre tots els afiliats en la propera Assemblea General que tindrà lloc el dissabte 3 d’octubre a València.

Per últim, la direcció de VerdsEquo va acordar fer públic el seu rebuig a tot tipus d’actituds de fets consumats o decisions unilaterals dins de Compromís de cara a les pròximes eleccions de desembre i demana responsabilitat als seus socis.

L’Executiva va reforçar la seua aposta pel diàleg i la negociació entre els diferents components de la coalició, que és com sempre s’han fet les coses en Compromís, i on rau el seu principal valor de pluralitat i sobiranies compartides. VerdsEquo no contempla altra cosa que tota la coalició es presente de forma conjunta a les pròximes Generals.