VerdsEquo del País Valencià és una formació política que defén la sostenibilitat ambiental, la participació democràtica, la justícia social, l’equitat i els Drets Humans. Entenem la política com un àmbit de cooperació entre persones i grups per a canviar la societat. Cooperem entre nosaltres per a aconseguir l’equitat i igualtat de gènere, de forma amigable i intensa. I ho fem en tots els àmbits al nostre abast: local, valencià, estatal, europeu i global.

VerdsEquo del País Valencia és una força sobirana. Som part de Compromís, la cooperativa política que es planteja canviar el món des del País Valencià, respectant la pluralitat de les persones i dels grups que s’hi apleguen. I som part també d’Equo, la cooperativa de les persones i grups que impulsen l’ecologia política a l’Estat Espanyol i a Europa.

Una formació capaç de donar una resposta de forma participativa a les demandes ciutadanes i que, enfront dels partits tradicionals, es proposa recuperar el sentit de la política com un instrument de transformació i gestió col·lectiva.

 Per a més informació: [email protected]