Joves VerdsEquo del País Valencià es constitueix com l’organització juvenil de VerdsEquo

Els Joves de VerdsEquo del País Valencià s’han constituït este dissabte com a organització juvenil de ple dret, i ho han fet aprofitant la trobada anual de la Xarxa d’Equo Jove. En assemblea, els joves de l’organització ecologista han triat a Paula Espinosa i Adrian Suay com coportaveus, i han escollit als membres de la nova Coordinadora General de JovesVQ, conformada pels dos portaveus i cinc persones més: Beatriz Nadal, Cristián Pizcueta, Javi Muñoz, Alex Campoy i Meritxell Mulas.

Els portaveus han volgut mostrar el seu agraïment a tots els assistents i han recalcat la necessitat d’impregnar la política d’una perspectiva jove i ecologista. Tal com ha assenyalat Adrián Suay “és necessari que la visió del jovent es tinga en compte en les decisions orgàniques i polítiques de VerdsEquo, i per a això és fonamental comptar amb una organització jove autònoma”. Per la seua banda, Paula Espinosa ha destacat que “un dels principals objectius de Joves VerdsEquo serà aportar la visió ecologista al conjunt dels joves de Compromís, remarcant la importància d’apostar per polítiques verdas que garantisquen un canvi de model en la nostra societat”.

L’acte de constitució ha comptat amb la presència de representants d’altres organitzacions juvenils com Joves del País Valencià, Joves amb Iniciativa i Joves amb Compromís Ciutat de València, els qui han donat l’enhorabona a la nova formació i els han mostrat tot el seu suport per a treballar de forma conjunta en l’enfortiment de Compromís. Per la seua banda, Joves d’Esquerra Verda i el Consell Valencià de la Joventut han enviat ambdues cartes de felicitació al no haver pogut assistir a l’esdeveniment.

La trobada de la Xarxa d’Equo Jove continuarà per la vesprada amb la celebració de dues taules redones on es debatrà sobre com enfrontar-se al canvi climàtic des d’un punt de vista local i global. Este esdeveniment tindrà lloc en el Centre Excursionista de València a les 17:00 hores, i comptarà amb la participació de representants d’organitzacions ecologistes com Greenpeace, SEO Bird Life i Ecologistes en Acció, així com els dos coportaveus d’EQUO, Rosa Martínez i Juantxo López de Uralde, l’eurodiputat d’EQUO Florent Marcellesi, i diversos càrrecs públics de VerdsEquo, com el Secretari Autonòmic de Medi ambient, Julià Álvaro; el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi; i els diputats autonòmics Cristina Rodríguez i Juan Ponce.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *