Necessitem la teua ajuda per a poder frenar el projecte que, ara, l’Autoritat Portuària de València, amb el suport dels actuals governs estatal i autonòmic, pretenen dur a terme provocant destrosses inasumibles al Parc Natural de l’Albufera i el litoral sud de València.

Recordem que la ciutat de València alberga en el seu terme municipal un dels espais naturals més importants de tota la Unió Europea, el Parc Natural de l’Albufera. És l’única ciutat d’Espanya reconeguda com a Ciutat Aiguamoll pel Conveni de RAMSAR. No obstant això, sobre aquest valuós ecosistema penja des de principis de la dècada dels 2000 una amenaça que podria comportar la seua desaparició: l’ampliació última del Port de València. 

La nova proposta d’ampliació nord del Port de València només respon a interessos especulatius d’una de les multinacionals del transport més contaminants del planeta, i les dramàtiques conseqüències per a la mar Mediterrània i la ciutat de València són inacceptables.

Per això, és tan important que signes la petició i dones el teu suport per a evitar que aquest macroprojecte tinga lloc.

És hora de salvar l’Albufera i dir #NOaLaAMPLIACIÓ. 

Signa la petició!

https://www.tilt.green/ca/petition-template-20-7-2