Els Joves de VerdsEquo de la ciutat de València s’han reunit amb el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, per a traslladar-li una sèrie de propostes polítiques que aconsegueixen fer de València una ciutat molt més amable, sostenible i adaptada al ritme de vida de les persones més joves.  Reduïr les tarifes del abonaments del transport públic als menors de 30 anys, ampliar la franja d’horaris dels autobusos nocturns, especialment durant els caps de setmana, millorar els carrils bici i augmentar el número de places d’aparcament ciclista, han sigut algunes de les mesures més destacables.

Altra de les propostes que han plantejat les joves de VerdsEquo al regidor de Mobilitat, ha sigut la de treballar  cap a una transició  que substituïsca tots els vehícles de la flota municipal que utilitzen combustibles fòssils per vehícles elèctrics, així com posar en marxa la instal·lació de punts de recàrrega per a conseguir que cada volta més ciutadans aposten per la compra d’aquest tipus de vehícles.

 Per la seua part, el regidor Grezzi ha acollit de bona gana totes les propostes i ha avançat com des de la regidoria de mobilitat s’està estudiant el tema de la implantació de punts elèctrics i la baixada dels preus del transport d’autobusos de l’EMT per a l’any 2016. Giuseppe Grezzi també ha destacat com a prioritat la millora de la seguretat vial i la posada en marxa de l’agència municipal de la biciclet i l’ampliació de la xarxa ciclista. En aquest sentit, els joves de VerdsEquo han pogut conèixer de primera mà la planificació d’aquesta xarxa que conectarà tots els trams de la ciutat de València. L’objectiu, reduir la qüantitat de cotxes i invertir la jerarquía vial.