paula


Hola! Sóc Paula Espinosa.

He viscut i estudiat a València quasi sempre. Per qüestions formatives i professionals també he viscut a Cracòvia, Roma i Brussel·les. Ara, decidisc presentar-me a les primàries de VerdEquo per a les Eleccions Generals del 20 de Desembre.

Em presente perquè considere que és el moment:

És el moment de situar l’ecologia política al centre de les prioritats del Govern. És l’hora d’impulsar un canvi de paradigma centrat en l’economia verda i en l’equitat social que ens permeta créixer com a societat en qualitat de vida i respectant els límits del nostre planeta. Canvi climàtic, transició energètica basada en energies renovables o fi de l’austerici, són les paraules claus que haurien de girar entorn del debat polític.

Necessitem un canvi polític i unes institucions netes de corrupteles. No ens podem permetre que els nostres polítics estiguen més preocupats del seu propi interés que pel de l’interés general. Examinar els registres públics mai hauria de ser un esforç legal o burocràtic. Només amb transparència podrem caminar cap a una democràcia més forta. Els ciutadans i ciutadanes hem de ser capaços d’elegir el nostre futur, opinar i votar més enllà de cada quatre anys.

Com a dona i com a jove no vull pensar que el nostre futur està truncat, és per això que lluitaré per les polítiques d’igualtat i de gènere. A més, treballaré perquè els joves recuperem les nostres oportunitats.

Per tot això us convide a votar a les primàries de VerdsEquo, en especial a la meua candidatura.

Podeu contactar-me al twitter: @PaulaZeling