braulioEstimats companys:

Presente la meua candidatura per Castelló a les Corts Generals, en el convenciment de que aquest es un moment importantisim per a que es consolide la recuperacio de la vida de les persones i es sumen les polítiques de sostenibilitat necessaries.

El canvi a una politica de esquerres, progressista, ecologista i sostenible, es necessari a tot el Estat Espanyol i que aquest canvi a Espanya es imprescindible per a recolçar les politiques progresistes que se duen a terme al nostre País Valencià. Es vital per la consolidació de les nostres polítiques de sostenibilitat i de rescat a les persones, que tan greument han vist afectades les seues vides, per les polítiques de la dreta neo lliberal, afavorint els interesos de les grans multinacionals i la gran empresa i per els atacs a la democràcia i al estat del benestar.

De cap manera podem pensar, que amb lo ja obtingut a les darreres el.leccions autonómiques la faena esta acabada. Sense un canvi al Gobern central, on es realitzen els Presupostos Generals del Estat, on es determinen les prioritats de les despeses públiques i d´on ens ve la majoria dels ingresos cap a la nostra Generalitat, no es pot conseguir la gestió que necessitem per a consolidar les nostres politiques.

Tan mateix debem cavil.lar amb els canvis llegislatius necessaris, que malgrat poden realitzarse desde el Gobern central i desde aquest Parlament i que afecten a cuestions fonamentals per a la nostra convivencia. Es mes necesari que mai lluitar per aconseguir un canvi al nostre sistema democràtic regenerantlo de dintre amb la ajuda de les forçes politiques amb les que anem a confluir.

Presente la meua candidatura per a sumar el meu esforç a este canvi que veig tan necesari i ara posible.

Salutatzions.

Braulio Castillo.